PH Tool™ Reference Standards

PH Tool Reference Standards is het toonaangevende bedrijf in de wereld voor de productie van referentie- en ijkingnormen voor de niet-destructieve testindustrie. Sinds 1973 zorgen wij voor onze klanten voor de hoge kwaliteitsnormen bij tests voor stroomopwekking, ruimtevaart, chemische en auto-industrie, grondstoffen, luchtvaart en materialen.

Gebruikt voor ultrasone tests, tests van wervelstroom en magnetische deeltjes, radiografie en voor scheuronderzoek door vloeistofabsorptie. Vonkverspaankerven kunnen machinaal worden bewerkt in pijpen, buizen, staven, platen, wielen, assen, turbineschoepen, naven, projectielen, vliegtuighuid, klemmen, lasnaden, boutgaten en andere zaken.

PH Tool maakt een volledig gamma van ultrasone testblokken die u via het Internet kunt kopen. De meeste van onze producten hebben wij in voorraad en kunnen onmiddellijk worden verzonden. Ultrasone testblokken zijn gemaakt van staal, roestvast staal en aluminium en wij zijn altijd bereid om speciale bestellingen met andere legeringen te maken. Blokken in speciale legeringen kunt u kopen in titanium, inconel, kopernikkel, hastelloy, nikkellegeringen, gietijzer, monel en andere materialen. Wij zullen u altijd graag informatie geven over speciaal ontwikkelde blokken en metrische equivalenten.

Onze productie draait van het begin tot het einde op volle capaciteit en de doorlooptijden zijn bijgevolg altijd redelijk. Alle blokken worden gemaakt van ultrasoon getest materiaal, met attestrapporten die via het Amerikaanse instituut voor staaldetails (NIST) kunnen worden opgezocht. Alle blokken worden in hardhouten verpakkingskisten geleverd.

Alle inhoud op de website is in het Engels.
Ook de correspondentie dient in het Engels te zijn opgesteld.